Sitemap Skriv ut
 
Sök
Välkommen
Företaget
Senaste Nytt
Kampanj
Sortiment
Event
Lediga tjänster
Kontakt
Senaste Nytt


Viktig information till berörda parter!

Fr o m tisdagen den 21 juni 2011 har Trinity Försäljnings AB ansökt och blivit beviljad företagsrekonstruktion av Tingsrätten i Lund. Mer information om företagsrekonstruktion finner Ni på länken nedan.

http://www.ackordscentralen.se/index.php?p=175

Trinitys dagliga verksamhet fortsätter att bedrivas som vanligt.

För mer information är Ni hjärtligt välkomna att kontakta oss!

Trinity Försäljnings AB
Stefan Ingemansson
stefan@trinity.se
Tel: 046 – 20 01 10

Eller

Ackordcentralen Lund AB
Peter Öfverman
peter.ofverman@ackordscentralen.se
Tel: 046 – 33 34 80

Med vänliga hälsningar
Stefan Ingemansson, VD Trinity Försäljnings AB
Trinity samarbetar allt intensivare med Falkenbergs Laxrökeri

Sommaren har övergått i höst och med det har en del förändringar skett med Trinity. Den största och tydligaste förändringen är det upphörande samarbete mellan Trinity och Falkeskog som innebär ett allt intensivare samarbete mellan Trinity och Falkenberg laxrökeri. För de allra flesta är denna leverantör välkänd, inte minst inom restaurang och storköksvärlden där de gjort avtryck som leverantör av premiumprodukter. Som konsumentproducent har Trinity sedan länge erbjudit varumärket som ett lyftande och stärkande komplement till kunder som efterlyser en extra god kvalitet.


Vi vet som lokal grossist att vårt gemensamma mervärde i dessa tider, då många kedjor upphandlar gemensamma volymer på central nivå, handlar om att inte bara leverera utan även komplettera och tillföra butikerna. Falkenberg är svaret, med sitt attraktiva sortiment. Med Falkenberg erbjuds konsumenterna en tydligare bredd och kan tillfredställa fler konsumenters behov.

Produkterna tål dessutom i många fall en prissättning som ger tillbaka mer till handlarna. Garantin står i kvalitet. Som återförsäljare kan Trinity erbjuda en annan lönsamhetstrygghet i form av överenskommen returrätt, men givetvis i samförstånd om ett rimligt produktutpris.

Falkenberg gör tydliga avvägningar i sin marknadsstrategi som resulterar i hög kvalitet till bra priser, efterfrågade produkter lanseras och flexibilitet nog för att tillgodose kunderna så långt det är möjligt.

Trinity har genom åren haft stor tillit till Falkenberg som producent men har pågrund av lojalitetsskäl gentemot Falkeskog fått hålla tillbaka en tidigare och starkare utveckling av varumärket på den skånska marknaden.

Vi ser med tillförsikt fram emot nästa år och att inte bara tillgodose butikernas förväntningar utan även överträffa de samma.


Säljledare och Butiksutvecklare

Jonas Belvert